За нас

Нашата история

Дружеството „Тракия Енерджи-75“ ЕООД е създадено през 2008 г.
Основната дейност на дружеството е консултантски услуги в различни сектори на икономиката, а от 2013 година дружеството има и активно участие в ИТ сектора.

Дружеството е реализирало множество международни проекти в областта на енергетиката, земеделието, търговията и ИТ сферата. През последните три години дружеството акцентира и разраства  своята дейност в разработването на различни софтуери и ИТ услуги за българския и международния пазар. 

В момента разработваме множество платформи, рекламни стратегии и винаги сме целенасочени в това да помагаме на бизнеса. Нашата цел в софтуерния бранш е да създаваме уникални по своята си същност софтуерни продукти, които да са в помощ на всички.

Специално за бизнеса предлагаме чрез нашия опит в ИТ сферата, цялостни решения за успешен онлайн бизнес. 

Дружеството развива много успешни проекти в сферата на блокчейн технологиите и изкуственият интелект. 

От тази година дружеството активно участва и в развитието  на човешките ресурси и човешкия капитал. Подготовка и реализиране на системи за управление на човешкият ресурс и капитал.

Дружеството заема активно участие и в разработването на търговски стратегии , както и тяхното реализиране на българския и международния пазар за наши клиенти. 

Дружеството разполага със счетоводен и правен отдел, които са доказали не веднъж своят огромен професионален опит в консултирането на нашите клиенти.

„Тракия Енедржи-75“ ЕООД винаги се стреми да даде на своите клиенти и партньори цялостни решения, които са интегрирани през сферата на нашия опит и познания с цел да оптимизираме времето за постигане на успешен резултат, защото времето е най-ценния капитал, който е невъзстановим.

„Тракия Енерджи-75“ ЕООД винаги се е стремяла да усъвършенства своите кадри, защото добрия консултант е ръководен от принципа: Проекта има време и метод на реализация. А това винаги се постига с добре подготвени кадри.

Защо сме различни ?

Ние сме уникална компания с дългогодишен опит в сферата ти именно заради това се отличаваме от останалите.

Ние сме различни, защото винаги сме бързи и коректни

„Тракия Енерджи – 75“ ЕООД е фирма която винаги застава в полза на клиентите си така, че те да са доволни. Сроковете които се поставят от нашите клиенти винаги са изпълнени по най-бързият и професионален начин.

Ние сме различни, защото имаме богат опит в сферите на работа

Ние сме фирма която има богат опит в услугите, които предлагаме. Всяка една от нашите услуги ние ви я предоставяме по най-професионалният начин. Всяка една от вашите задачи се извършват с качество и креативност.

Ние сме различни, защото сме наложени като консултанти в годините

„Тракия Енерджи – 75“ ЕООД е създадена през 2008г. През всичките тези години нашата компания натрупа много голям опит в консултанството. Днес ние работим по стотици различни проекти с нашите партньори и клиенти. Винаги се стремим да се доказваме със своят си професионализъм. Ние ви предоставяме всичко по най-добрият начин.

Да работим заедно?

Свържете се с нас и нека да започнем съвместна работа по вашите проекти и задачи. Нашият екип се е доказал с годините и за нас няма невъзможни неща.

Нека да работим заедно за вашият успех!