Услуги


Human Resources

Човешки ресурси (HR)

Консултации в управлението на човешките ресурси, за да е успешен бизнеса ви.


Industrial Consulting

Индустриален консултинг

Индустриален консултинг за контрол над вашите предприятия.


Coaching

Коучинг и менторство

Нашият екип от специалисти, които са професионални ментори и коучъри.


Умения

Тракия Енерджи - 75 ЕООД предлага спокойствие и хармония за вашия бизнес с нашите услуги. Експертният ни екип ще анализира рисковете във вашата компания фирма и ще ви предостави необходимите решения.

Човешки ресурси - 90%

Център за оценка - 85%

Коучинг и менторство - 70%

11
Години опит
20+
Проекта
5
Награди

Ще преценим правилните стъпки по, които да ръководите вашето предприятие. Ние ще ви помогнем във всяко ваше ново бизнес начинание.

Екип

Йосиф Илиев

професор в УНСС

Йосиф Илиев е заслужил професор на УНСС и доктор на икономическите науки. Консултантската му дейност в бизнес практиката е представена от разработване и внедряване на проекти, извършване на експертизи и провеждане на обучителни семинари в съвременни направления на Управлението на Човешки Ресурси в големи и средни организации.

Виолета Манолова

магистър по бизнес икономика

Виолета Манолова е организационен психолог, магистър по бизнес икономика и по приложна психология. Консултантската й дейност е насочена към развитието на човешкия капитал в бизнес организациите, с фокус управление на растежа, мотивацията, стреса, лидерството, когнитивния капацитет и гъвкави форми на обучение.

Евгени Михайлов

доктор по теология

Евгени Михайлов е доктор по теология, магистър по теология и педагогика специализант на университета Анджеликум (Ватикана) в дисциплина междурелигиозни отношения и икуменизъм. Специалист е по техники на медитация и обучава духовен коучинг.

Павел Павлов

софтуерен инженер

Павел Павлов е софтуерен инженер. Програмист с над 8 години опит в различни програмни езици. Занимава се с лекторство по програмиране, както и с медитативен програмен коучинг. Постигнал е много успехи и награди в сферата на програмирането.

Лучия Джованини

консултативен психолог (гост - партньор)

Лучия Джованини, всепризнат експерт по консултативна психология, невролингвистично програмиране и невросемантика, член на Американската асоциация по психология, обучава в нестинарство, преподава духовен и трансформационен коучинг.

Цветелина Сърбинска

експерт по художествено оформление

Цветелина Сърбинска е експерт по художествено пространствено оформление. Цветелина е човек на изкуството и нейното обучение е свързано с различни технкити чрез рисуване да се постигне хармония. Тя също е специалист и в медитативен коучинг.

Свържи се с нас

Mini Logo

гр.Казанлък, ул.акад.Петко
Стайнов №12, ет.5, офис 5

Виж на картата

info@trakiyaenergy.com

+359878563372

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ

© "Тракия Енерджи - 75" ЕООД Всички права са запазени | Изработено от: SoftProNeo